“Antrenează-ți libertatea”, noul concept Joma Sport

“Antrenează-ți libertatea”, noul concept Joma Sport

După cei peste 50 de ani în care a fost cea mai importantă marcă sportivă din sportul spaniol, Joma a lansat o nouă campanie de poziționare pe piață sub conceptul: Antrenează-ți libertatea. 

Este un mesaj care depășește granițele sportului, ale antrenamentului tehnic, de rezistență sau pentru sprint. Urmărirea libertății de a alege în orice situație din viață este ceva ce ne poate duce foarte departe. Sau mai bine, ne poate duce până unde dorim.

Campania se poate urmări în țara noastră începând cu data de 12 septembrie, atât pe canalele de televiziune naționale – un eveniment important în istoricul nostru – cât și pe canalele digitale. Campania se va desfășura și online, la nivel internațional, în țări precum Statele Unite, Rusia, China, Franța, Mexic sau Italia, printre altele.

Pe lângă spotul difuzat pe canalele de televiziune, am lansat și o versiune extinsă online, cu elemente grafice, o campanie digitală și opt materiale audiovizuale. În acestea din urmă, protagoniștii au fost chiar modelele de încălțăminte sport. Printre acestea s-au remarcat Joma Propulsion pentru fotbal, Top Flex pentru futsal, Hispalis pentru alergare și modelul clasic al anilor 80, C.367.