42KJoma, o aplicație care vine în ajutorul celor care se antrenează pentru maratoane, exclusivă și adaptată fiecărui alergător

42KJoma, o aplicație care vine în ajutorul celor care se antrenează pentru maratoane, exclusivă și adaptată fiecărui alergător

Joma lansează exclusiv 42KJoma, prima aplicație pentru antrenamentul necesar în vederea participării la maratoane, 100% adaptată caracteristicilor și stilului de viață al fiecărui utilizator. Cea mai importantă marcă sportivă spaniolă pune în mâinile pasionaților de alergare un instrument care a luat naștere din cooperarea cu unul dintre cei mai buni maratoniști spanioli, Ricardo Ortega, atlet care s-a remarcat prin participarea la maratoane naționale și internaționale.

42KJoma a fost utilizată de numeroși atleți de toate nivelurile, care garantează funcționarea și calitatea excelentă a acesteia. De azi, este disponibilă pagina web 42kjoma.com pentru toți alergătorii care au nevoie de o aplicație capabilă de a furniza date ce ajută la îmbunătățirea randamentului și a stilului de alergare.

Cine o poate utiliza?

42KJoma este o aplicație online și pentru mobil destinată alergătorilor de orice nivel, indiferent dacă vor alerga în primul maraton sau au participat la numeroase maratoane și doresc performanțe mai bune.

Caracteristici principale:

42KJoma oferă un plan de șapte săptămâni de pregătire pentru un maraton. Planul este personalizat 100%, este adaptat caracteristicilor și condițiilor specifice, și oferă o mulțime de informații și recomandări.

Diferite versiuni

42KJoma oferă trei versiuni: o versiune free (gratuită), o versiune pro (plătită), care are drept obiectiv intrarea în formă pentru un singur maraton și, în ultimul rând, o versiune plus (plătită) pentru utilizare în cursul antrenamentelor pentru mai multe maratoane.

Pentru moment, 42KJoma va fi disponibilă numai în versiunea online, iar în curând se va lansa aplicația pentru mobil.