Joma sponsorizează Federația de Fotbal a Ucrainei

Joma sponsorizează Federația de Fotbal a Ucrainei

Joma își continuă expansiunea europeană prin intermediul selecționatelor naționale de fotbal. După încheierea contractelor cu Bulgaria în 2014 și cu România în 2015, Joma sponsorizează Federația de Fotbal a Ucrainei, care a fost de acord să îmbrace echipamentul mărcii spaniole în următorii ani.

Jucătorii ucraineni vor îmbrăca pentru prima dată echipamentele Joma în data de 24 martie, în partida împotriva Croației, în etapa de calificări pentru Cupa Mondială din 2018, care va avea loc în Rusia. Joma a creat o colecție personalizată și exclusivă de antrenament și timp liber pentru selecționata Ucrainei.

Joma este o marcă de tradiție pe piața din Ucraina. Marca este prezentă pe această piață de zece ani. În prezent, se remarcă prin selecționatele altor sporturi, precum handbal sau rugby și Comitetul Paralimpic Ucranean; echipele din prima divizie Olimpik Donetsk, Volyn Lutsk și Karpaty; echipa de fotbal în sală SK Energia Lviv și tenismenul Alexandr Dolgopolov.

Caracteristici tehnice

Produsele Joma sunt recunoscute pentru calitate și pentru proprietățile tehnice. Articolelor pentru selecționata Ucrainei, atât tricourilor de joc pentru profesioniști, cât și replicilor care vor fi puse în vânzare, li s-au aplicat standardele de calitate ale mărcii.

Cele elastice sunt fabricate din poliester Interlock, caracterizat prin calitate și elasticitate, rezistență foarte înaltă și întreținere foarte ușoară. Țesătura are un grad de transpirabilitate excelent, incluzând DRY MX, o selecție de fibre ce alcătuiesc o țesătură de ultimă generație, prin intermediul căreia se poate controla umiditatea corporală a sportivului. Datorită acestei tehnologii, corpul rămâne uscat, iar îmbrăcămintea comodă previne răcirea de după activitatea fizică.

În zonele în care transpirația este cea mai intensă, unde jucătorul are nevoie de o transpirabilitate mai mare, țesătura din poliester este înlocuită cu MICRO-MESH, o tehnologie care favorizează evaporarea transpirației. Astfel, corpul este menținut uscat, iar senzația de confort crește.

Caracteristicile designului

Joma a creat un tricou pe care se mențin semnele distinctive ale echipei naționale a Ucrainei, utilizând galbenul drept element principal cu detalii albastre. Sezonul acesta, noutatea constă în încorporarea elementelor decorative ale costumelor tradiționale din Ucraina pe tricouri.

S-au adăugat diferite detalii care asigură calitate și potrivire excelentă noului tricou al selecționatei Ucraninei, precum cusăturile pentru rezistență sporită, țesătura Mesh din laterale și de la axile pentru îmbunătățirea transpirației sau DRY MX pentru controlarea umezelii.