Joma răspunde la apelul din fața COVID-19

Joma răspunde la apelul din fața COVID-19

Brandul sportiv Joma Sport a pus la dispozitia institutiilor si autoritatilor sanitare o parte dintre echipamentele sale.

Joma detine imprimante 3D la sediul sau central situat in Portillo de Toledo.Aceste imprimante lucreaza la cote maxime dar in loc sa produca talpi de incaltaminte , s-au adaptat necesitatilor centrelor sanitare.

Cu ajutorul profesionistilor in imprimare 3D , Joma reuseste sa finalizeze 40 de viziere de protectie pentru masti medicale pe zi.Acestea vor fi utilizate ca parte din echipamentul de protectie individual al personalului sanitar care ingrijesc bolnavii de Coronavirus in spitalele din Spania.

Marca Joma a raspuns prompt necesitatii disperate a personalului din azilele de batrani si din spitale ,trimitand 500 de jachete impermeabile ca o solutie in a usura disperarea cu care se traieste zi de zi in aceste centre din causa lipsurilor materialelor care le-ar permite sa isi faca munca in conditii mai sigure.

Joma a donat de asemenea mai mult de 1000 de perechi de incaltaminte care sunt din categoría Comodity care permit personalului sanitar  statul in picioare ore intregi in céntrele de spital.In acest mod doreste sa le transmita tot sprijinul si sa le trimita ganduri pozitive acestor adevarati eroi din acest “razboi”.

In ciuda acestor momente de grea incercare, aceasta situatie face sa scoatem la suprafata tot ce e mai bun din fiecare dintre noi si ceva ce  nimeni nu  va uita niciodata.