Joma, noul sponsor tehnic al maratonului de la Ravena

Joma, noul sponsor tehnic al maratonului de la Ravena

Joma a devenit sponsorul tehnic oficial al maratonului orașului Ravena, unul dintre evenimentele de alergare cele mai importante din Italia.

Evenimentul va avea loc în data de 12 noiembrie 2017 și va include un semimaraton și o cursă de 10 km, cu un total de 15.000 de participanți prevăzuți.

Sponsorizarea va dura 3 ani, până în 2019. Contractul va spori vizibilitatea mărcii în Italia, precum și la nivel internațional. Joma va crea un tricou special pentru maratonul de la Ravena care va fi oferit tuturor participanților la cele trei probe.

Dl Stefano Righini, directorul maratonului de la Ravena, a confirmat că se simt „foarte mândri că se pot baza pe un sponsor precum Joma Sport, lider mondial în materie de încălțăminte și îmbrăcăminte sport”.

Obiectivul Joma este acela de a deveni una dintre mărcile sportive de referință în Italia. Pentru aceasta, deja a încheiat contracte de sponsorizare importante în lumea fotbalului cu Unione Calcio Sampdoria, Unione Sportiva Città di Palermo și cu Empoli FC. În alte sporturi, se remarcă clubul de atletism Atletica Studantesca CA.RI.RI., Pescara Calcio A5, actualul campion al Cupei Italiei la fotbal în sală, precum și cluburi de baschet și volei.