Bucurați-vă de sporturile montane și de mișcare în aer liber cu gama Outdoor

Bucurați-vă de sporturile montane și de mișcare în aer liber cu gama Outdoor

Gama Outdoor a mărcii Joma este concepută pentru sporturi montane, drumeții și sporturi în aer liber. Sunt articole comode și rezistente, realizate din cele mai bune țesături ale mărcii Joma pentru mișcare și aventură.

Această colecție este recomandată pentru protecția împotriva frigului, menținerea căldurii corporale și impermeabilitate. Este alcătuită din tricouri cu mânecă scurtă sau lungă, confecționate din poliester Space Dye Vigore și elastan, astfel încât articolele sunt mai comode, rezistente și elastice. Hanoracele și jachetele sunt prevăzute cu buzunare practice cu fermoar pentru păstrarea lucrurilor în siguranță și au orificii în manșete pentru degetul mare. Manșetele rămân la locul lor, iar aerul rece nu ajunge în interior.

Pantalonii rezistenți și ușori au partea inferioară detașabilă de sub genunchi, au curea și șnururi în partea de jos pentru reglare optimă. Se remarcă cele două buzunare în față, unul lateral și altul în spate, toate cu fermoar pentru păstrarea obiectelor în siguranță.

Jachete confecționate din țesătură vigoré, tip tricou, cu polar în interior, protecție la gât și glugă. Geci antivânt și alte tipuri de articole atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pe care le puteți vedea toate aici.