Joma va furniza echipamentele clubului Atalanta B.C, care evoluează în serie A în Italia

Joma va furniza echipamentele clubului Atalanta B.C, care evoluează în serie A în Italia

Joma și Atalanta anunță noua relație de sponsorizare prin care marca spaniolă va îmbrăca echipa italiană începând din sezonul următor, 2017-2018. Acest acord înseamnă continuitate și un pariu pe una dintre ligile de fotbal cele mai puternice și cu cea mai mare vizibilitate la nivel mondial, Serie A, din Italia.

Joma va fi furnizorul oficial al tuturor echipamentelor de joc, de antrenament și al uniformelor, atât pentru prima echipă, cât și pentru categoriile inferioare și pentru Academie.

Este remarcabil entuziasmul arătat de ambele părți la încheierea unui acord pozitiv pentru toți. Pentru Joma, sponsorizarea Atalanta B.C. reprezintă confirmarea că marca este una dintre cele mai puternice la nivel mondial și din Europa în special, unde în sezonul următor va avea cel puțin două echipe în faza finală a Europa League.

Pentru Atalanta, Joma asigură exclusivitatea designului și o colecție pe măsură, potrivită necesităților sale, precum și standarde de calitate care au poziționat marca sport lider în Spania în top ten la nivel mondial.