Joma sponsorizează Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeul Conde de Godó

Joma sponsorizează Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeul Conde de Godó

Săptămâna aceasta are loc unul dintre turneele de tenis pe zgură cele mai prestigioase la nivel internațional și cu tradiția cea mai îndelungată din Spania, Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeul Conde de Godó. Joma, cea mai importantă marcă spaniolă de articole sportive, nu a putut lipsi de la acest eveniment și este unul dintre sponsorii turneului, oferind echipament pentru copiii de mingi, arbitrii principali și arbitrii de linie.

Marca își va face remarcată prezența și prin unii dintre jucătorii pe care îi sponsorizează, cum este cazul spaniolului Albert Ramos, finalist la turneul Masters 1000 de la Monte-Carlo;Joma va mai fi reprezentată și de Pablo Carreño, al treilea cel mai bun tenismen spaniol al momentului, și de sportivii Nicolás AlmagroMarcel Granollers și Thiago Monteiro, între alții.

Joma este una dintre principalele mărci din lumea tenisului la nivel internațional, situându-se într-un Top Ten al mărcilor sportive care sponsorizează tenismenii aflați pe primele 100 de poziții ale clasamentului ATP.