Joma prezintă catalogul noii colecții Teamwear 2017

Joma prezintă catalogul noii colecții Teamwear 2017

Catalogul Teamwear Joma a devenit una dintre cele mai importante canale ale companiei pentru promovarea produselor sale clienților din toată lumea. Este un instrument de lucru unde se regăsesc toate articolele pe care vi le pune la dispoziție compania, se traduce în 7 limbi și are un tiraj de peste 150.000 de exemplare.

În 2016, Joma s-a poziționat pe locul trei în rândul celor mai importante mărci la nivel internațional în ceea ce privește echipamentele pentru fotbal. Acesta este un rezultat al dedicației, eforturilor, muncii, investițiilor în cercetare și dezvoltare, și al încrederii distribuitorilor noștri, care se bazează pe marca spaniolă datorită designului și calității excelente. 

Îmbrăcămintea pentru echipe sau teamwear este produsul vedetă al mărcii Joma. În noul catalog, Teamwear 2017, sunt incluse produsele care vor fi purtate de echipele de fotbal, fotbal în sală, handbal, rugby, baschet sau volei, precum și de tenismeni sau jucători de padel, și de sportivi care joacă, se antrenează și concurează cu produsele Joma zilnic și au verificat calitatea excelentă a acestora. 

Prin utilizarea celor mai noi tehnologii, a celor mai avansate materiale și a designului avangardist, compania spaniolă prezentă în peste 110 țări a urcat cu produsele sale pe poziția cea mai înaltă în preferințele sportivilor. Caracteristicile precum designul, comoditatea, controlarea nivelului de umiditate sau transpirabilitatea sunt elemente cheie ale varietății produselor oferite în colecția Teamwear, în care se remarcă tehnologiile DRY MX, Micro-Mesh și Brama.

Toate aceste articole Joma se pot vedea în timp real pe pagina web principală a mărcii Joma www.joma-sport.com de unde, datorită unui sistem modern B2B, clienții mărcii pot achiziționa produsele dorite, pot vedea stocurile fiecăruia și pot vizualiza datele de livrare ale noilor produse.

Servicii excelente și repoziționare

Investițiile în centrul logistic au transformat serviciile într-una dintre cheile succesului companiei. Acestea permit depozitarea de lungă durată a colecțiilor, cum sunt unele dintre gamele noi; în acest mod, clientul poate transforma centrul logistic Joma în propriul depozit. Instalațiile centrale ale companiei, situate în Portillo (Toledo), se întind pe o suprafață de peste 60.000 m2 și includ cele mai recente utilaje și elemente de robotică pentru logistică și depozitare de pe piață, care procesează cca 70.000 de produse pe zi și le distribuie către orice parte a lumii într-un interval de 24-48 ore.

Colecții noi

Pro Liga: Tricou și șort care se remarcă prin dungile verticale în degrade. Cu tehnologie Micro-Mesh în laterale și la axile pentru îmbunătățirea eliminării transpirației și DRY MX, o tehnologie prin intermediul căreia se poate controla umiditatea corporală a sportivului.

Colecția Granada: Noua colecție de teamwear (destinată echipelor) include o gamă largă de produse realizate din diferite țesături și materiale. Îmbrăcăminte sport tehnică pentru sportivii care caută comoditate maximă și transpirabilitate, având în vedere mereu obținerea randamentului maxim.