Brazilianul Ferrao are încredere în Joma ca noul său sponsor

Brazilianul Ferrao are încredere în Joma ca noul său sponsor

Ferrao, jucătorul de fotbal sală care în prezent face parte din F.C. Barcelona și este fix în echipa națională a Braziliei, este noua vedetă a echipei JomaTeam. Brandul brazilian și cel spaniol își vor uni forțele în următorii câțiva ani ca sponsor tehnic pentru încălțăminte și textile ale jucătorului.

Palmaresul său este foarte extins atât la nivel personal, cât și la nivel de club. El a fost desemnat de două ori ca fiind cel mai bun jucător din lume de Fotbalsalăplanet, premiile anuale ale lumii de fotbal sală, a doua oară în 2021; pe lângă faptul că i-a acordat premiul pentru cel mai bun jucător din LNFS, cel mai bun centru și golgheter în trei ocazii.

La nivel de club, a fost campion al Ligii Campionilor UEFA la fotbal sală și la toate competițiile spaniole: Trei Cupe de S.M. a Regelui, Două Cupe Spaniole, o Supercupă Spaniolă și o Ligă.

Prima competiție oficială pe care Ferrao o va juca cu Joma va fi următoarea Cupă Mondială din Lituania care începe pe 12 septembrie ca căpitan al echipei nationale a Braziliei, de cinci ori campionă mondială.

Ferrao are un joc foarte vertical, iar înălțimea și dimensiunea sa asigură stabilitatea în jocul echipei. Pentru aceste caracteristici, a ales adidașii Regate Rebound ca aliat, deoarece este modelul cu cea mai mare amortizare și reactivitate de la Joma, datorită tehnologiei REACTIVE BALL care îi permite să absoarbă impactul impulsului pe banda de rulare și să mărească puterea.