Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TRICOU DEPLASARE LEGANES ALB-VERDE-ROȘU M/C -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
20180615132737.LG.101021.18.jpg
20180615_132817_lg_101021_18_trasera_thumb.jpg

Caracteristici tehnice
Produsul Joma este recunoscut pentru calitatea și pentru calitățile sale tehnice. Articolelor pentru clubul CD Leganes, atât tricourilor de joc pentru profesioniști, cât și replicilor care vor fi puse în vânzare, li s-au aplicat standardele de calitate ale mărcii.
Cele elastice sunt fabricate din poliester Interlock, caracterizat prin calitate și elasticitate, rezistență foarte înaltă și întreținere foarte ușoară. Această țesătură are calități excelente de eliminare a transpirației, cu MICRO MESH, care asigură o capacitate mai bună de transferare a transpirației către stratul extern al articolului pentru evaporare rapidă, menținându-se astfel corpul uscat.
În zonele cu transpirație mai abundentă, poliesterul este înlocuit cu țesătură MESH, un element tip plasă, care permite aerului să pătrundă în tricou și să intre în contact cu pielea, uscând-o și menținând constantă temperatura corporală. De asemenea, s-a aplicat un tratament antibacterian.
Tricoul este gândit pentru a fi cât mai comod posibil pentru fotbalist. Din acest motiv, s-a acordat atenție detaliilor precum cusăturile plane FLATLOCK, ascunse în interior pentru a se evita rosăturile și acoperite în partea de jos și la guler.
Pentru a asigura comoditatea maximă a jucătorilor, sigla Joma și scutul clubului s-au aplicat din cauciuc flexibil, fără cusături interioare, evitându-se astfel rosăturile.

Caracteristicile designului
Tricoul oficial al CD Leganes păstrează culorile distinctive ale clubului, albul și albastrul. Este un design clasic, fără noutăți marcante, astfel încât Joma a lucrat la micile detalii care contează. Gulerul este în V, mai larg către piept, evidențiind profilul atletic printr-un accent surprinzător. De asemenea, se închide cu o piesă elastică. Un alt mic detaliu este croiala manșetelor, care nu este dreaptă, cu oblică.
Al doilea tricou evocă a 90-a aniversare de la înființarea CD Leganes. Este o nouă versiune a tricoului principal pe care îl purtau jucătorii clubului la începuturile sale, tricoul alb cu două dungi verticale, una roșie și una verde. La guler, prezintă șnur pentru închidere similară tricourilor pentru fotbal de la începuturile secolului XX.
Al treilea tricou al clubului CD Leganes se remarcă prin legătura cu mișcarea #NoALaViolenciaDeGénero (Nu violenței de gen). Prin urmare, culorile echipamentului sunt mov și negru. În partea din spate s-a adăugat hashtagul și panglica roz care identifică această mișcare.

Produse similare

Nou

HOME T-SHIRT ATALANTA ROTAL-BLACK

70.00 EUR
Nou

HOME JERSEY GETAFE CF 2020/2021

59.91 EUR
Nou

T-SHIRT EIBAR RED-ROYAL M/C

59.91 EUR
Nou

HOME JERSEY VILLAREAL CF 2020/2021

59.91 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.