Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TRICOU DEPLASARE ATALANTA ALB M/C -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
20181226083912.TL.101021V18.jpg
20180629_083442_tl_101021_18_trasera_thumb.jpg

Caracteristici tehnice
Acestei colecții, precum și articolelor pentru clubul Atalanta BC, i s-au aplicat aceleași standarde de calitate pentru care este cunoscută marca Joma. Atât tricourile de joc pentru profesioniști, cât și replicile care vor fi puse în vânzare se ridică la același nivel de calitate. De asemenea, au fost create și fabricate utilizând cele mai noi tehnologii din sectorul textilelor sport, toate acestea pentru ca jucătorul să se bucure de comoditate și fanii să poată achiziționa articole de calitate.
Tricourile sunt fabricate din poliester 100%, caracterizat prin calitate și elasticitate, precum și rezistență foarte mare. Țesătura are calități excelente de eliminare a transpirației, cu finisaj de ultimă generație, care asigură articolului o capacitate mai mare de transferare a transpirației către stratul extern al articolului, pentru evaporare rapidă, menținându-se astfel corpul uscat.
În zonele cu transpirație mai abundentă, poliesterul este înlocuit cu țesătură MESH, un element tip plasă, care permite aerului să pătrundă în articol și să intre în contact cu pielea, uscând-o și menținând constantă temperatura corporală. De asemenea, s-a aplicat un tratament antibacterian.
Pentru a asigura comoditatea maximă a jucătorilor, sigla Joma și scutul clubului s-au aplicat din cauciuc flexibil, fără elemente interioare, evitându-se astfel rosăturile.
Caracteristici de design
Joma a creat primul tricou care menține semnele distinctive ale clubului Atalanta BC, utilizând dungile albastre și negre drept elemente principale. Cele două elemente esențiale sunt gulerul stil mandarin cu închidere elastică și aspect de guler în V, și bata dublă din partea inferioară. Al doilea și al treilea echipament prezintă aceleași caracteristici tehnice, însă unul este alb, cu dungile caracteristice pe orizontală, iar celălalt prezintă un model gofrat în nuanțe de albastru, ambele având guler în V.
De asemenea, fotbaliștii clubului Atalanta BC și suporterii acestuia se vor putea bucura de un tricou personalizat: în interiorul gulerului sunt imprimate cuvintele „LA MAGLIA SUDATA SEMPRE”.

Produse similare

Nou

HOME T-SHIRT ATALANTA ROTAL-BLACK

70.00 EUR
Nou

HOME JERSEY GETAFE CF 2020/2021

59.91 EUR
Nou

T-SHIRT EIBAR RED-ROYAL M/C

59.91 EUR
Nou

HOME JERSEY VILLAREAL CF 2020/2021

59.91 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.