Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T-SHIRT EIBAR RED-ROYAL M/C -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Caracteristici tehnice:

Primul kit este realizat din poliester Interlock. Această țesătură oferă elasticitate și durabilitate excelente, pe lângă faptul că are o foarte bună rezistență. Transpirația este consolidată cu aplicarea finisajului MICROMESH SYSTEM care maximizează transpirația. Acest sistem tehnologic facilitează intrarea aerului prin îmbrăcăminte și expulza transpirația pe fața externă, de unde se evaporă ușor. În acest fel, jucătorul își menține corpul uscat.

Pentru a maximiza confortul jucătorilor, manșetele au fost fabricate cu țesătură de bază oferind astfel un confort mai mare decât elasticul tradițional. Logo-ul Joma și scutul clubului oferă, de asemenea, confort datorită imprimării în cauciuc flexibil, fără cusături interioare. Toate articolele de îmbrăcăminte sunt confecționate cu cusături plate FLATLOCK evitând astfel iritațiile și covertape în zona gâtului, zona cu cea mai mare sensibilitate la iritații.

 

Caracteristici de design:

Tricoul principal SD Eibar pentru sezonul viitor introduce două noutăți: culorile și dungile verticale.

Joma a dorit să revină SD Eibar la originile sale, recuperând culorile tradiționale ale clubului: albastrul și roșul. Culori mai vii decât cele folosite în ultimii ani, care apelează la sentimentul și tradiția de a fi Eibarrés. A doua noutate este degradarea dungilor verticale prin linii care atenuează estetica noului tricou.

Designul acestui tricou are detalii care fac ca îmbrăcămintea să fie deosebită precum introducerea culorilor Ikurriña pe elasticele laterale, pe spate și pe guler.

Unul dintre elementele care diferențiază este utilizarea unui guler de polo cu nasture care conferă un stil clasic noului echipament.

Produse similare

AGUILA GOL 906 ROȘU ARTIFICIAL GRASS

45.00 EUR
Nou

T-SHIRT EIBAR WHITE

59.91 EUR
Nou

T-SHIRT EIBAR ANTHRACITE-BLACK

59.91 EUR

Cel mai văzut

TRICOU COMBI GALBEN M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI ROȘU M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI NEGRU M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI BLEUMARIN ÎNCHIS M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI CORAL FLUORESCENT M/C

9.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.