Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

3.TRICOU LEGANES MOV M/C -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
20200218152045.LG.101031.19.jpg
20190701_115325_lg.101031.19back_thumb.jpg

A treia echipație de CD Leganes, remarcă prin vincularea sa la mișcarea #Nu La Violența De Genero.De asta este desenată în culoare violet cu fâșii verticale roz și în partea din spate adaugând un hastag și șnur roz ce identifică mișcarea.

Cele elastice sunt fabricate din poliester Interlock,care se caracterizează prin calitatea și elasticitatea sa, în afară de a avea o bună rezistență și o întreținere depsebit de simplă.Acest țesut are o ecelentă transpirație, la care se aplică apacitate mai mare de transpirație,terminarea MICROMESH SYSYEM care oferă articolului ,o mai mare transpirație ,mutând transpirația la partea externă a articolului pentru evaporarea sa mai rapidă și menținândul uscat.În plus, sub manecă și în zonele laterale se insertează țesuturi Mesh pentru a favoriza transpirația în zona de maximă transpirație.

Pentru o maximizare a jucătorilor, gulerul sa fabricat din țesut RIB, un țesut flexibil care aportă un confort mai mare persoanei care în poartă.Mâneca ranglan permite o libertate mai mare de mișcare a jucătorilor.

În plus, stema clubului este confecționtă din silicon cu relieve , aportând suavitate la contactul cu pielea.

Produse similare

CHAMPIONSHIP VI TRICOU NEGRU-GRI M / C

17.00 EUR

CHAMPIONSHIP VI TRICOU MARINA M/C

17.00 EUR

CHAMPIONSHIP VI TRICOU VERDE M/C

17.00 EUR

TRICOU TIGER II ALB-NEGRU M/C

22.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.