Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

1ª TRICOU SWANSEA ALB M/C R -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
20190705103334.SN.101011R19.jpg
20190705_104532_sn.101011r19back_thumb.jpg

Caracteristici tehnice

Produsul de Joma este recunoscut pentru calitatea sa și pentru calitățile tehnologice. În articolele din Swansea City, AFC sau aplicat standerele de calitate a mărcii, atât pe tricouri de joc pentru profesioniști cât și replicile care se regăsesc la vânzare.

Cele elastice sunt fabricate din poliester Interlock, este unul dintre cele mai bune țesuturi care am întâlnit pe piață, pentru că Joma mizat pentru el are deja mai mult de 20 de ani. Se caracterizează prin calitate și elasticitate, pe lângă o rezistență foarte bună și o întreținere deosebit de simplă. La primă vedere nu se pot distinge ambele fețe dar dacă le mirăm atent sunt ambele la fel, au un țesut realizat în circular proprționat cu elasticitatea înaltă dimensională, aceastpă particularitate oferă caracterisici de a nu îndoi singură în procesul de tăiere.Între alte caracteristici se află buna sa transpirație și secarea rapidă.

Ambele tricouri pe lateral conțin țesut Mes pentru a imbunătăți transpirația, pentru o mai bună calitate, se aplică țesutul aplică țesutul Rib la guler și manșete la tricou.

Caracteristici de desen

Joam a creat un tricou care meníne semnele de identitate de Swansea City AFC folosind culorile alb negru ca și element principal.Desenul acestui tricou are un detaliu care face articoul special , textul Jack Army apare pe toată parte din spate a tricoului,mai concret la nivelul gulerului.

Primul tricou este confecționată cu emblema gofrat care crează un efect de strălucire mată pe tot articolul , în plus gulerul este rotund îîncide cu un nasture, ce permite ca jucătorul sau amatorul car e o poate descide și inchide la guler pentru o mai bună comoditate.Al doilea tricou are imprimat pe partea din față trei linii groase pe verical.

Rezultatul este un tricou elegant poate fi folosit pentru a aporta frumusețe și originalitate articolului.

Produse similare

Cel mai văzut

TRICOU COMBI GALBEN M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI ROȘU M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI NEGRU M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI BLEUMARIN ÎNCHIS M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI CORAL FLUORESCENT M/C

9.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.