Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

1ª TRICOU LEGANES ROYAL-ALB M/C -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
20200218152045.LG.101011.19.jpg
20190701_115249_lg.101011.19back_thumb.jpg

Caracteristici tehnice

P pentru produsul de Joma este recunoscut prin calitatea sa și calitățile sale tehnologice.În articolele de Getafe CF sau aplicat stantardele de calitate de marca, atât în tricourile de joc pentru profesionali cât și în replicile puse la vănzare.

Cele elastice din cele trei ecipamente sunt confecționate din poliester Jacquard, ce se caracterizează prin stabilitatea sa și durabilitate,și are o mare rezistentă.Acest țesut aportă o excelentă tranpirație pe tot tricou, inclus în zonele de mai mare transpirație unde un jucător necesită un extra de transspirație.Mănecile sunt confecționate din poliester Interlock, care se caracterizează prin calitatea sa,elasticitate și durabilitate, în plus are o întreținere particular de simplă și la coaste are o piesă MESH ce favorizează transpirația.

Pentru a optimiza comoditatea jucătorilor, gulerul și manșetele sau confecționat din țesut Rib, un țesut felxibil ce aportă un confort mai mare pentru persoana care îl poartă.

În plus, acutul clubului este confecționat silicon gofrat cu suavitate la contactul cu pielea.

Caracteristici de desen

>p>Joma a creat un tricou care menține semne de identitate de Getafe CF utilizând culoarea albastră ca și element principal din primul ecipament, culoare roșu-portocaliu pentru al doilea și culoarea galbenă pentru a treia,toate trei cu găt rotund.Desenul acestor tricouri conțin detalii care fac articolul special ,mânecile sunt desenate cu imprimeu reprezentând 4 zgârieturi.Prtea de jos interior la toate tricourile este personalizată cu numele echipei și pe spate la partea elastică la nivelul gatului se află stema Spaniei cu littera GTF care face referire la numele clubului.

Rezultatul este un tricou elegant pus pe țesutul folosit pentru confecționare aportă frumusețe și originalitate articolului.

Produse similare

TRICOU SALINAS VERDE M/C

20.00 EUR

TRICOU SALINAS ROYAL M/C

20.00 EUR

TRICOU SALINAS PORTOCALIU DESCHIS M/C

20.00 EUR

CHAMPIONSHIP VI TRICOU NEGRU-GRI M / C

17.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.