Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

1 TRICOU GALBEN VILLARREAL M/C -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Tricoul care îți arată Europa, primul tricou care include un ghid audio, prin intermediul căruia fanii pot descoperi fiecare colț al orașului cât timp așteaptă să înceapă partida. Pentru aceasta, Joma utilizează Shazam, care a dezvoltat o tehnologie de recunoaștere vizuală ce permite identificare imaginilor și care se va aplica pentru prima dată unei țesături. În acest mod, pentru a asculta informațiile din ghidul audio, trebuie doar să deschideți Shazam, să activați camera, să scanați scutul în timpul călătoriei și să vă lăsați ghidat(ă) de tricou.

Fabricat din poliester Interlock, care se caracterizează prin calitate și elasticitate, și are o rezistență deosebită. Încorporează tehnologia DRYMX, care permite eliminarea mai ușoară a transpirației și menținerea corpului uscat. În zonele cu transpirație mai puternică, poliesterul este înlocuit cu țesătură MESH, un element tip plasă, care permite aerului să pătrundă în tricou și să intre în contact cu pielea, uscând-o și menținând constantă temperatura corpului.

Noutatea designului din acest sezon este reprezentată de liniile din partea centrală, realizate prin tehnica gofrării. Tricoul este personalizat, în spate se remarcă simbolul echipei, iar în interiorul gulerului se poate observa denumirea clubului.

S-au adăugat diverse detalii care îi conferă calitate excelentă noului tricou Villarreal CF drept un element dedicat sporirii comodității. La guler, prezintă cusături rezistente la rupere pentru mai multă durabilitate, iar în laterale și la axile există țesătură pentru o eliminare optimă a transpirației.

Al doilea echipament se remarcă prin designul absolut inedit. Ies în evidență benzile verticale și detaliile galbene. În ceea ce privește culoarea, modelul include un degrade de la negru la nuanțe mai deschise. Gulerul tricoului este conceput de astă dată în V și include un element de la un umăr la altul, pentru a evita cusăturile în partea din spate a gâtului


Produse similare

1 TRICOU FF HONDURAS ALB M / W

59.90 EUR29.95 EUR

Cel mai văzut

TRICOU COMBI GALBEN M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI ROȘU M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI NEGRU M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI BLEUMARIN ÎNCHIS M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI CORAL FLUORESCENT M/C

9.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.