Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

1* TRICOU BALONMANO ESPAQA RO?U M/C -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Noul echipament al selecționatei Spaniei include ultimele noutăți tehnice, și prezintă calitatea și calitățile pe care le apreciază Joma, cea mai importantă marcă sport din Spania și a treia marcă la nivel mondial specializată în echipamente de fotbal.

Noul echipament este realizat din poliester sport cu gramaj mare, mai rezistent, pe care s-a aplicat un finisaj de ultimă generație, care conferă articolului e capacitate mare de eliminare a transpirației.
Noul echipament al selecționatei spaniole de handbal pe care îl vor îmbrăca atât Hispanos, cât și Guerreras se remarcă prin tiparul nou, foarte diferit de cel al anilor anteriori, de această dată mai ajustat și adaptat mai bine la forma corpului jucătorului.

De asemenea, s-au adăugat cusături Flatlock cu patru ace în zonele specifice, precum gâtul și mânecile, pentru a face față prizelor clasice ale jocului.
Joma a creat un tricou caracterizat printr-un design în care sunt evidențiate culorile tradiționale al steagului spaniol. Pe mâneci prezintă un desen sublimat și garnituri din țesătură rib elastică pentru potrivire optimă.

Compoziție
  • Poliester 100%

Produse similare


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.