Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

1ª ALBASTRU CROSS ROYAL DE M/S T TRICOU/FEMEI -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
20190717093407.CRZ101011W19.jpg
20190717_101012_crz101011w19back_thumb.jpg

Produsul Joma este recunoscut pentru calitatea sa și calitățile tehnologice. În articolele de îmbrăcăminte Cruz Azul FC au fost aplicate standardele de calitate ale mărcii, atât în ​​tricourile profesionale, cât și în replicile care vor fi scoase la vânzare.

Cele elastice sunt confecționate din poliester Interlock, care se caracterizează prin calitatea și elasticitatea acestuia, precum și prin rezistență foarte bună și o întreținere deosebit de simplă. Această țesătură are o transpirație excelentă, deoarece se aplică finisajul MICROMESH SYSTEM, ceea ce conferă îmbrăcămintei o capacitate mai mare de transpirație, transferând transpirația pe fața exterioară a îmbrăcămintei pentru evaporare rapidă și menținând astfel corpul uscat. În plus, sub mânecă și lateral, este introdusă o țesătură de plasă pentru a favoriza transpirația în zonele de transpirație maximă.

Gulerul elastic este confecționat din poliester Interlock, la interior, și țesătură Rib la exterior, ceea ce oferă un confort mai mare persoanei care poartă haina. În plus, scutul clubului este confecționat din silicon în relief, oferind un contact moale cu pielea.

Joma a creat un tricou care menține semnele distinctive ale Cruz Azul FC folosind culoarea albastru ca element principal. Desenul are detalii care fac îmbrăcămintea specială, mâneca raglan este imprimată cu dungi fine de albastru închis.

Textul „PREPARAT PENTRU A FACE ISTORIE” apare pe interiorul gulerului.

Rezultatul este un tricou elegant, deoarece țesătura folosită pentru fabricarea ei aduce frumusețe și originalitate îmbrăcămintei.

Produse similare

TRICOU TOLETUM II TURQUAZ FLUOR-BLEUMARIN M/C

22.00 EUR

T-SHIRT CREW IV

15.00 EUR

TRENING SUPERNOVA ROZ FLOURESCENT-BLEUMARIN M/C

22.00 EUR

CREW II TRICOU M/C NEGRU-GRI DAMĂ

15.98 EUR12.75 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.