Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TRENING OLIMPIA FLASH ALERGARE VERDE -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Gama Olimpia Flash se remarcă prin țesăturile reflectorizante pentru alergare în condiții de siguranță în oraș și în zone cu vizibilitate redusă. Caracterizată prin comoditate și articole ușoare, datorită alegerii țesăturilor fără cusături, care contribuie la controlarea umezelii.
Treningul este confecționat cu tehnologia DRY MX și MESH. Acestea sunt țesături prin intermediul cărora se controlează umezeala la nivelul corpului. Îmbrăcămintea comodă păstrează pielea sportivului uscată, prevenind răcirea de după activitatea fizică. Fabricat din poliester.
Pantaloni cu buzunare laterale și bată reglabilă cu șnur. Jacheta este prevăzută cu un sistem de ventilație la axile, două buzunare laterale și unul pe piept, cu fermoar.

Compoziție
  • Poliester 100%

Produse similare

TRENING ACADEMY II TURCOAZ FLUORE-BLEUMARIN

40.00 EUR

TRENING ACADEMY II GALBEN FLUOR-NEGRU

40.00 EUR

TRENING ACADEMY II ALB-BLEUMARIN

40.00 EUR

TRENING CREW III MICRO NEGRU-ALB

60.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.