Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

-

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Responsabilitate corporativă

Ultima actualizare: 19 martie 2019

Responsabilitate corporativă

Joma Sport este cea mai importantă companie de echipament sportiv din Spania și una dintre principalele mărci internaționale, clasându-se între primele zece companii de echipament sportiv din lume.

Pentru a progresa și a devenii o marcă lider în echipamente sportive la nivel mondial într-un mediu în schimbare și la nivel global competitiv JOMA SPORT își fixează ca prioritate a strategiei sale principale satisfacerea așteptărilor și nevoilor clienților indiferent dacă aceștia sunt potențiali sau reali , nu numai cu produse de actualitate , ci și cu produse de viitor, deoarece clienții sunt cei care fac Joma Sport să ocupe un loc atât de important. JOMA SPORT se obligă a respecta toate cerințele posibile.

Această politică va fi adoptată de întreaga organizație prin respectarea următoarelor principii:

1.- Pentru Joma Sport clienții reprezintă o provocarea zilnică

Pentru a atinge satisfacția tuturor clienților noștri, actuali și viitori , atitudinea noastră permanentă ne face să cunoaștem așteptările și nevoile clienților pentru a putea oferi produse și servicii cu care le câștigăm încrederea.

2.- Succesul este o linie dreptă fără ocolișuri

Succesul este un efort comun al întregii echipe de JOMA SPORT. Scopul nostru de zi cu zi este cunoașterea clienților noștri, și, de asemenea piață, regulile și legile care se aplică produselor, stadiul actual al tehnicii și al inovației produselor, atât proprii cât și cele ale concurenților noștrii . În același timp dacă greșim vom depune tot eforul pentru a nu repeta.

3.-Efortul unei echipe mari mereu va da roade

Toți membrii echipei JOMA SPORT sunt implicați în această provocare, iar toate ideile noi sunt și vor fi binevenite. JOMA SPORT încurajează dezvoltarea și creșterea profesională a propriilor angajați și de asemenea comunicarea internă și externă cu colaboratorii noștrii având ca rezultat o strategie de succes.

4.- Calitatea ca sistem de joc

Provocarea prezentată aici va fi structurată de către JOMA SPORT prin implementarea unui sistem de management al calității care să îndeplinească cerințele ISO 9001: 2015. JOMA SPORT se angajează să îmbunătățească continuu sistemul de management al calității. Este sarcina conducerii să implementeze și să promoveze acest sistem, dar este necesar efortul echipei umane JOMA SPORT pentru a-l realiza.

Conducerea se angajează să prezinte, să explice și să aplice politicile proprii la toate nivelurile organizației, de asemenea pentru furnizorii și terții parteneri de Joma Sport (părțile interesate relevante), cu un angajament de a respecta liniile stabilite și fiind disponibile pentru toți cei care doresc să le consulte.