Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.MARATHON 511 VERDE -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
20161201172524.R.4000W-511.jpg

Pantoful sport JOMA pentru distanțe mari, destinat competițiilor de nivel înalt. Este caracterizat prin masa redusă datorită părții superioare din phylon și microfibră. Interiorul realizat cu FOAM oferă o potrivire optimă la forma piciorului pentru activitate de lungă durată.

Concepuți pentru a fi ușori. DROP 8

Lamelă din EVA preformat, mulată pe calapod, contribuie la amortizare, absorbind impactul pasului. Branțuri din EVA natural de 2 mm, cusute de partea superioară. Sistemul JOMA SPORTECH cu cauciuc injectat, prin intermediul căruia se evită cusăturile și alte materiale rigide, creează o structură mai comodă, cu o capacitate mai mare de flexare și potrivire mai bună la forma piciorului. Tehnologia VTS de ventilație care permite intrarea și ieșirea aerului din pantof menține temperatura piciorului constantă. Grosimea este variabilă, în funcție de necesitățile de protecție și de rezistență ale fiecărei zone. GLOVE SYSTEM pentru zona dintre branț și partea superioară asigură o comoditate ridicată și reduce greutatea. Ambele piese au cusături plane, care nu ies în evidență, ceea ce menține liniile rotunjite ale piciorului.

Talpa intermediară din phylon spongios de înaltă calitate favorizează amortizarea, iar placa de PVC din partea centrală până la vârf sporește puterea impulsului dat de pas. Talpă de cauciuc rezistentă la abraziuni. Tehnologia flexo pentru talpă, care constă în linii ergonomice, oferă o tranziție optimă de la talon la vârf în orice punct al pasului. În zona talonului, permite numai flexarea tălpii, fără a afecta partea superioară, ceea ce asigură o susținere mai bună și permite un mers mai natural și comod. Talpa conține un element din TPU situat în zona boltei plantare, care reduce mișcarea talonului și a bombeului, evitând flexarea și răsucirea și oferind stabilitate. Pentru R.4000 talpa include o piesă triunghiulară centrală, care contribuie la evitarea deformărilor din cauza excesului de amortizare.

R-4000 favorizează amortizarea și sporesc puterea impulsului.

Produse similare

MOVISTAR MEDIO MARATON MADRID SUPER CROSS

99.99 EUR
Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.