Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TRICOU GAZDE SAMPDORIA ALBASTRU REGAL M/C -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
20180710092529.sd.101011v18.jpg
20180710_093459_sd.101011v18_trasera_thumb.jpg

Tricourile sunt fabricate din poliester 100%, caracterizat prin calitate și elasticitate, și rezistență foarte bună. Țesătura are calități excelente de eliminare a transpirației, cu finisaj de ultimă generație, care asigură articolului o capacitate mai mare de transferare a transpirației către stratul extern al articolului, pentru evaporare rapidă, menținându-se astfel corpul uscat.
În zonele cu transpirație mai abundentă, poliesterul este înlocuit cu țesătură MESH, un element tip plasă, care permite aerului să pătrundă în articol și să intre în contact cu pielea, uscând-o și menținând constantă temperatura corporală. De asemenea, s-a aplicat un tratament antibacterian.
Pentru a asigura comoditatea maximă a jucătorilor, sigla Joma și scutul clubului s-au aplicat din cauciuc flexibil, fără elemente interioare, evitându-se astfel rosăturile.
Pentru primul tricou s-a adoptat designul cu dungi orizontale albe, roșii și negre, cu scutul dispus pe mijloc. În cazul tricoului destinat jocului în deplasare și al tricoului de rezervă s-a optat pentru schimbarea poziției dungilor pe verticală, menținându-se culorile.

Produse similare

Nou

ATALANTA POLO SHIRT BLACK

49.01 EUR
Nou

ATALANTA POLO SHIRT BLUE

49.01 EUR

Cel mai văzut


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.