Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

2ª TRICOU SAMPDORIA ALB M/C -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
20190730172722.SD.101021V19.jpg
20190730_172925_sd.101021v19back_thumb.jpg

Caracteristici tehnice:

Pentru confecționarea echipamentelor de la U.C Sampdoria sau aplicat toate standardele de calitate cerute de Joma atât pentru ticourile jucătorilor cât pentru tricourile puse la vânzare, identice cu cele ale echipei.Ideea de Joma este desenată și produsă folosind ultimele tehnologii în haine sportive, pentru a înbunătății constant efortul jucătorilor, și în același timp oferă suporterilor un produs de înaltă calitate.Tricoul nou Sampdoria este confecționat din poliester jacquard de forma pătrată, un țesut care se caracterizează prin calitatea sa,elasticitate și rezistență.Țesutul prezintă o mare transpirabilitate, datorită unui adaus de ultimă generație care oferă articolului o mai mare capacitate de transfer a transpirației către exterior,pentru o evaporare rapidă, permițând ca corpul să ramână sec tot timpul.

Caracteristici ale desenului:

Al doilea echipament este dezvoltat pentru Sampdoria pentru sezonul 2019/2020 se caracterizează printr-un desen nou care favorizează o mai mare aderență corpului tricoului,îmbunătățind așa comoditatea spotivului.Între noutățile din sezonul 2019/2020 este forma în care sau insertat culorile care sunt mereu distincte la Sampdoria: Sampdoria se a insertat ca și cum ar fi o val de culori și, sau colorat în partea externă și la baza tricoului.Logotipul oficial al clubului este scutul Genovei sunt puse în poziție clasică:scut la inimă și scutul Genovei pe centrul pieptului.Între detaliile de la noul tricou pentru afara se află insertarea ”kiss”,făcut cu o soluție gofrat situat în partea rotundă a gulerului. Partea posterioară a ambelor mâneci se caracterizează printr-o nervură elastică.

Pentru a sublinia că sau recunoscut culorile de la Sampdoria, Joma și Sampdoria se mândresc că pot inserta, în partea interioară a gâtului, fraza ”LA MAGLIA PIU BELLA DEL MONDO”.

Produse similare

Nou

HOME T-SHIRT ATALANTA ROTAL-BLACK

70.00 EUR
Nou

HOME JERSEY GETAFE CF 2020/2021

59.91 EUR
Nou

T-SHIRT EIBAR RED-ROYAL M/C

59.91 EUR
Nou

HOME JERSEY VILLAREAL CF 2020/2021

59.91 EUR

Cel mai văzut

TRICOU COMBI GALBEN M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI ROȘU M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI NEGRU M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI BLEUMARIN ÎNCHIS M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI CORAL FLUORESCENT M/C

9.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.