Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

VIPER BENIDORMHALF -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
video-yt
20191129102849.R.VIPES-BEN.jpg
20191016_125000_mm_benidorm19_s_viper_2_thumb.jpg
20191016_125001_mm_benidorm19_s_viper_3_thumb.jpg
20191016_125002_mm_benidorm19_s_viper_4_thumb.jpg

Adidași de alergare personalizate pentru Benidorm Half Marathon destinate antrenamentelor neutre și alergării .Au o croială fabricată dintr-o singură piesă transpirabilă care evită zgâriera și aportă un confort mai mare și o mai mare flexibilitate în zona de călcâi, unde se face flexiunea.

În plus, are perforații desenate pentru ca piciorul să respire cu fiecare pas și întăritor de TPU injectat în zonele unde este mai mare nevoie , ca lateralele și călcâiul, la care contribuie o mai mare lejeritate și comoditate.Limba este cusută pentru a se menține firmă pe toată durata cursei.


Acest model este destinat pentru alergători de grutate de 80 kg, deoarece are o talpă intermediară super lejeră de Rebound, un material care îșă recupereză forma fără a se deforma și aportă amortizare,durabilitate și mare lejeritate, care se adaptează la toate ritmurile cursei, deoarece absoarbe impacturile în timp ce pășeste.


Talpa este de cauciuc foarte subțire și înaltă calitate și are o abreziune scăzută, ceea ce oferă o durabilitate mai mare.În plus, are crampoane pentru a spori lejeritatea.
De semenea are sistem Estabilis, o piesă de injecție care pleacă de la vîrful piciorului până la metatarsian și ce stabilește o tranziție a pasului.


Produse similare

R.HISPALIS BĂRBAȚI 2004 ALBASTRU SANTA POLA

80.01 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.