Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

VIPER BENIDORMHALF -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
video-yt
20191129102849.R.SVIPLS-BEN.jpg
20191016_125032_mm_benidorm19_s_viper_3_thumb.jpg
20191016_125031_mm_benidorm19_s_viper_2_thumb.jpg
20191016_125033_mm_benidorm19_s_viper_4_thumb.jpg
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2001.svgPulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Acesta este produsul nostru cel mai inovator, cu amortizare excelentă, pentru alergători care caută încălțăminte ușoară. Un impuls suplimentar cu fiecare pas.
Pantofi sport cu DROP: 12. Greutate: 263 g
Partea superioară este fabricată din fir elastic sau neopren cu inserții din TPU. Țesătură reflectorizantă pentru vizibilitate în orice moment. Îmbinarea cu talpa este realizată prin intermediul sistemului 360, care facilitează distribuția naturală a greutății în timpul alergării. Model fabricat cu tehnologia JOMA SPORTECH, sistem cu cauciuc injectat, prin care se evită cusăturile și alte materiale rigide, creând o structură mai comodă, cu capacitate de flexare mai mare și potrivire mai bună la forma piciorului. Include sistemul de ventilare VTS, care permite intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte, menținându-se temperatura piciorului. Contrafort care asigură mai multă protecție și comoditate în zona călcâiului, datorită noului calapod cu forme mai ergonomice (sistemul FIX COUNTER).
Branțurile antibacteriene sunt fabricate din EVA+ preformat și se adaptează la forma piciorului. Lamela din EVA+ natural este cusută de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM. Aceasta este o metodă prin care cusăturile sunt plane și nu ies în evidență, pentru a se adapta liniilor rotunjite ale piciorului. Încălțămintea devine astfel mai comodă și mai ușoară. Tehnologia EVA+ contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor.
Talpă intermediară concepută cu un sistem de amortizare alcătuit dintr-un element din gel, care absoarbe impactul și favorizează forța de propulsare în timpul alergării. Aceasta este alcătuită din două elemente din phylon: primul, o bază care stabilizează mersul și asigură amortizarea, și al doilea, împărțit în secțiuni, influențează comportamentul încălțămintei de la aterizare la desprinderea de sol, pentru o tranziție perfectă.
Talpa este fabricată dintr-un material care permite amplificarea și grăbirea forței de propulsare (Joma REBOUND). Sistem FLEXO pentru o tranziție optimă de la călcâi la vârf la orice pas. Tehnologie STABILIS integrată în zona boltei plantare pentru reducerea mișcărilor talonului și bombeului, evitând astfel flexarea și răsucirea, și oferind mai multă stabilitate. Modelul include și un element triunghiular central, care contribuie la evitarea deformărilor din cauza excesului de amortizare. Prevăzut cu sistem PULSOR, care absoarbe impactul pașilor și favorizează impulsul.
Alergarea devine mai eficientă și mai energică. Prin combinarea celor mai bune materiale, tălpile Joma Running duc la îmbunătățirea performanțelor, impulsul obținut fiind mult mai bun, datorită ricoșeului mai puternic. Alergarea va fi cu siguranță mai eficientă.


Produse similare

VIPER LES 20 KM DE PARIS

99.99 EUR30.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.