Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TR.TREK BARBA?I 715 VERDE -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Un model trail pentru antrenament pe terenuri cu dificultate medie, pantofi sport gândiți pentru alergători care nu intră pe terenuri exigente, însă au nevoie de ceva mai mult.

Partea superioară este fabricată din nylon transpirabil, fără cusături, cu detalii reflectorizante pentru alergare în condiții de siguranță în zone cu vizibilitate redusă. Partea centrală este consolidată cu micro-PU și cu plasă pentru protejarea nylonului. Partea din spate este întărită printr-o structură externă care menține stabilitatea pe suprafețe neregulate, iar pe limbă există sistemul LACE POCKET, un buzunar cu ajutorul căruia se evită desfacerea șireturilor în timpul alergării.

Include sistemul de ventilație VTS, care permite trecerea aerului, menținând temperatura piciorului constantă. Tehnologia FIX COUNTER încorporată în talon asigură mai multă stabilitate pe suprafețele neregulate, mai multă protecție și comoditate pentru picior.
Branțurile din EVA preformat, adaptate la forma piciorului, oferă comoditate.Lamelele din EVA natural, mulate pe calapod, contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor. Acestea sunt cusute de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, prin care se evită cusăturile care ies în evidență și se mențin liniile rotunjite ale piciorului, asigurând greutate redusă și comoditate.
Talpa este fabricată din cauciuccu striații în față dispuse astfel încât să ofere o priză optimă la urcare, și cu striații în spate pentru priză la coborâre.
Modelul include tehnologia DURABILITY, care întârzie uzura și prelungește viața utilă a încălțămintei.

Produse similare

TK.TREK BĂRBAȚI 2024 MARO

60.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.