Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TOP NOBUCK 801 NEGRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Fabricate pentru a oferi performante, combinand flexibilitatea cu ajustare şi stabilitate. Este flexibil la momentul în care aveţi nevoie pentru a fi stabil.
Curtea fabricate din piele nubuc calitate, nailon pe interior de înaltă calitate şi de tracţiune. Încorporează tehnologie de protecţie la deget de la picior pentru a consolida puterea şi stabilitatea pentru bataie.
Palmilla fabricate din EVA naturale pentru a îmbunătăţi amortizare prin absorbtia impactul a benzii de rulare. Branţ EVA în pre-formă de care se adapteaza la forma piciorului
Talpa realizate cu tehnologie durabilitate datorită sale cauciuc rezistenta întârziată uzurii de abraziune, extinde durata de viaţă a pantofului. Talpa incorporeaza tehnologie de REBOUND, care permite un impuls mai mare şi mai rapid, datorită creşterii în saritura. O colinda mai eficiente si mai puternice, care va vor face cariera ta sa evolueze, care încorporează tehnologii FLEXO, care sunt proiectate ergonomic pentru a da cele mai bune...


Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

REGATE REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-

Cel mai văzut

Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR

TOP FLEX 602 ALB-ALBASTRU REGAL SALĂ

70.00 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.