Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TOP FLEX REBOUND 2003 BLUMARIN INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

'

confecționată pentru a oferi performanțe ridicate, combinând flexibilitatea cu ajustarea și stabilitatea.Este flexibil până la al doilea care trebuie să fie.

Croiul este realizat din piele Nobuck de prima calitate și confecționate din nilon interior de performanță inaltă și cu rezistență la tracțiune 800N/50mm și bătătura de urzeală 600N/50mm.Are o întărire la vîrf pentru lovitură.

Acest adidas de fotbal sala consta din diferite tenologii precum:-Flexo:care oferă cea mai bună tranziție de la călcâi la vărf în fiecare pas.
-Rebound


Produse similare

CANCHA LNFS FLUOR INDOOR

70.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR

TOP FLEX 602 ALB-ALBASTRU REGAL SALĂ

70.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.