Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TOP FLEX JR 2043 BLEUMARIN VELCRO -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Principala sa caracteristică este flexibilitatea pe care o aportă el upper fabricat din piele și tehnologia FLEXO a talpei care consistă dintr-un sistem de linii concepute ergonomic pentru a îmbunătăți tranziția de la călcâi la vârf cu fiecare pas favorizând pentru a fi mai natural si mai comod.Sunt așa de flexibil ca și un picior.

 

Alte calități sunt ajustarea și stabilitatea , datorită incorporării tehnologiei PROTECTION care întărește vîrful și aportă stabilitatea pentru lovitură.Talpa este confecționată cu tehnologia DURABILITY care datorită cauciucului său de înaltă calitate întârzie uzura la abraziune.Talpa are un sistem de ROTATION, o structură geometrică aflată pe talpă care facilitează rotările giratorii.Prevvine leziuni în principal la genunchi și gleznă.


Produse similare

Cel mai văzut


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.