Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TOP FLEX JR 2011 LNFS FLUOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Principala sa caracteristică este flexibilitatea care aportă un material upper confecționat din piele și tenologia FLEXO a talpei ce consistă dintr-un sistem de linii concepute ergonomic pentru a imbunătății tranzitția dintre călcâi și vârful piciorului cu fiecare pas favorizând să fie natural și comod.Sunt așas de flexibili ca și piciorul.

Alte calități ale sale sunt ajustarea și stabilitatea, datporită inccorporării tenologiei PROTECTION care întărește vârful și aportă stabilitatea pentru lovitură.Talpa este confecționată cu tenologia DURABILTY care datorită cauciucului de înaltă rezistentă prelungește uzura la abrazizune.Talpa o are.Cu sistemul ROTATION , o structura geometrică situată pe talpă care facilitează rotirile.Previne leziuni la genunchi și la glezne.


Produse similare

TOP FLEX JR 2004 ROYAL-PORTOCALIU VELCRO

35.01 EUR

CANCHA LNFS FLUOR INDOOR

70.00 EUR

Cel mai văzut


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.