Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TOP FLEX INTER ALBASTRU-FLUOR INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

<p<Ediția specială creată pentru unul dintre cele mai mari echipe de fotbal de sală din lume, Moviestar Inter, a desenat pe baza culorilor și scutului echipei, a cărei culoare principală este albastru de la primul echipament, cu detalii de verde, culoarea celei de a doile echipament. <p< Pentru ocazia asta , Joma a customizat adidasul TOP FLEX care combină flexibilitatea cu ajustarea și stabilitatea, datorită incorporării tehnologiei PROTECION ce întărește vârful și aportă stabilitatea pentru lovituri.Talpa este confecționată cu tehnologie DURABILITY care datorită cauciucului de înaltă rezistență prelungește usura de abraziune.Talpa are un sistem de linii flexie, tehnologia FLEXO, care sunt concepute ergonomice pentru o tranziție mai mare de la talpă la vărf cu fiecare pas favorizând ca să fie mai naturală și mai comodă.Cu sistemul ROTATION , o structură geometrică situată la talpa ce facilitează rotiri rotatorii.Previne leziuni principale la genunchi și glezne.

Această ediâie specială va fi livrată jucătorilor echipei și membrilor clubului.


Produse similare

Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.