Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TOP FLEX 932 ALB-VERDE INTERIOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Fabricat pentru a oferi performanțe ridicate, combinând flexibilitatea cu încadrarea și stabilitatea. Este flexibil până la cel de-al doilea nevoie pentru a fi stabil.
Croiul este confectionat din piele foarte flexibila de cea mai buna calitate. Integrează nailon în interior de înaltă calitate și rezistență. Incorporează tehnologia PROTECTION în vârf pentru a-și consolida rezistența și stabilitatea la lovire.
Branțul din EVA natural pentru a îmbunătăți amortizarea prin absorbția impactului pasului. Branțul EVA preformat, care se ajustează la forma piciorului
Talpă fabricată cu tehnologie DURABILITY, care datorită cauciucului său de înaltă rezistență întârzie uzura de abraziune, prelungind viața pantofului. Talpa are un sistem de linii flexibile, tehnologia FLEXO, care sunt concepute ergonomic pentru a oferi cea mai bună tranziție de la călcâie la vârf în fiecare pas. În călcâi permite flexia să apară numai în talpă, fără a afecta tăierea, care oferă un suport mai bun și permite o amprentă mai naturală și mai confortabilă. Cu sistemul ROTATION, o structură geometrică situată pe talpă care facilitează rotările. Previne rănirile mai ales ale genunchiului și ale gleznei.


Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

REGATE REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-

Cel mai văzut

Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR

TOP FLEX 602 ALB-ALBASTRU REGAL SALĂ

70.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.