Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TOP FLEX 901 NEGRU-FLUOR TURF -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Produse pentru a oferi maxime performanHe, combinC'nd flexibilitatea cu adaptabilitatea Hi stabilitatea. Sunt flexibile pana in momentul in care este nevoie de stabilitate.
Sunt realizate dintr-o piele foarte flexibilD de calitate superioara. IntegreazD nylon C.n interior de C.naltD calitate Hi rezistenHD. Cu tehnologia PROTECTION C.n bombeuri pentru a mDri rezistenHa Hi stabilitatea sutului.
TalpD internD din material EVA natural pentru a C.mbunDtDHi amortizarea absorbind impactul alergatului. BranH premodulat EVA care se perfect formei piciorului
TalpD realizatD cu tehnologie DURABILITY care datoritD cauciucului de mare rezistenHD va C.ncetini uzura Hi prelungind durata de viaHD a ghete.Talpa are un sistem de linii flexibile, tehnologia FLEXO, care au fost concepute pentru a face o mai buna tranziHie C.ntre toc Hi vC'rful ghetei C.n timpul jocului. Tocul permite ca flexiunea sD aparD numai C.n talpD, fDrD a afecta restul ghetei asigurand astfel o imobilizare perfectD Hi permite un alergat mai natural Hi mai confortabil.Sistemul ROTATION, este o structurD geometricD situatD pe talpa facilitand astfel schimbDrile de direcHie. Previne accidentele, C.n special la genunchi Hi la gleznD.
Talpa TURF PHYLON 2015 este fabricatD din Phylon preturnat de 45 Shora. Separat C.n 2 densitDHi, leger C.n vC'rf Hi mai dens C.n partea centralD. Include sistemul PULSOR pentru C.mbunDtDHirea amortizDrii. Aceste elemente din gel absorb impactul paHilor Hi favorizeazD impactul cDlcatului.


Produse similare

AGUILA 2005 ROYAL ARTIFICIAL GRASS

35.01 EUR

AGUILA 2005 ROYAL FIRM GROUND

35.01 EUR

TOP FLEX 301 NEGRU-ALB TURF

70.00 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.