Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TOP FLEX 807 CORAL INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Combină flexibilitatea cu potrivirea optimă și stabilitatea. Încălțăminte flexibilă până în secunda în care ai nevoie să fie stabilă.
Partea superioară este fabricată din piele foarte flexibilă, de cea mai bună calitate. Interiorul include nylon de calitate și rezistență superioare. Cu tehnologia PROTECTION în vârf pentru sporirea rezistenței și a stabilității pentru șutare.
Lamele fabricate din EVA natural pentru îmbunătățirea amortizării și absorbirea impactului pașilor. Branțurile din EVA preformat se adaptează la forma piciorului.
Talpa este fabricată cu tehnologia DURABILITY. Cauciucul de înaltă rezistență întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Talpa este prevăzută cu linii de flexiune (tehnologia FLEXO) concepute ergonomic, pentru o tranziție optimă de la talon la vârf în orice moment al mersului. În zona talonului, permite numai flexarea tălpii, fără a afecta partea superioară, ceea ce asigură o susținere mai bună și contribuie la un mers mai natural și comod. Prezintă sistemul ROTATION, o structură geometrică încorporată în talpă, care ușurează rotirile. Previne în special accidentările la genunchi și la glezne.


Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2001

56.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.