Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TOP FLEX 604 ALBASTRU REGAL-PORTOCALIU FLUORESCENT INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

După cei 15 ani pe piață, Top Flex rămâne în formă ca în prima zi, fiind unul dintre modelele cele mai recunoscute de jucători.
Principalele sale caracteristici sunt durabilitatea, potrivirea extraordinară la forma piciorului, greutatea redusă și flexibilitatea, în ciuda faptului că este unul dintre cele mai comode modele de pantofi sport.
Realizat din piele naturală procesată astfel încât să fie foarte fină, se adaptează mai bine la forma piciorului, cu o reducere semnificativă a greutății. Cântăresc doar 250 g.
Dispune de sistemul PROTECTION, prin care se consolidează și se protejează atât bombeul, cât și zona călcâiului, sporindu-se viața utilă a încălțămintei, care rezistă astfel mult mai mult. Astfel se protejează zonele critice ale încălțămintei, care are de suferit din cauza loviturilor și a fricțiunii.
Talpa dispune de sistemul DURABILITY pentru mai multă durabilitate, datorită cauciucului de înaltă rezistență, care întârzie uzura din cauza abraziunii și prelungește viața utilă a încălțămintei. Top Flex integrează sistemul ROTATION pentru agilizarea mișcărilor și sistemul FLEXO, care constă în linii ergonomice pe talpă, concepute pentru o tranziție optimă de la talon la vârf la fiecare pas.
În zona talonului, permite numai flexarea tălpii, fără a afecta partea superioară, ceea ce asigură o susținere mai bună și contribuie la un mers mai natural și comod.
Lamela și talpa intermediară sunt fabricate din EVA+ natural, care ajută la amortizare, absorbind impactul pașilor. În acest mod, încălțămintea își recuperează forma cu mai mare ușurință în timpul tranzițiilor.
Top Flex este gheata definitorie pentru fotbaliștii care caută ce este mai bun și doresc să dea ce au mai bun.


Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2001

56.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR

TOP FLEX 602 ALB-ALBASTRU REGAL SALĂ

70.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.