Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.TREK LADY 812 GRI -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Un model trail pentru antrenament pe terenuri cu dificultate medie, pantofi sport gândiți pentru alergători care nu intră pe terenuri exigente, însă au nevoie de ai mult.

Partea superioară este fabricată din nylon transpirabil, fără cusături și cu detalii reflectorizante pentru alergare în condiții de siguranță în zone cu vizibilitate redusă. Partea superioară a pantofului este fabricată din nylon transpirabil și rezistent cu micro-PU în partea centrală, fiind ranforsată cu plasă pentru protejarea nylonului. Partea din spate este întărită cu o structură externă care menține stabilitatea pe suprafețe neregulate.

Include sistemul de ventilație VTS, care permite trecerea aerului, menținând temperatura piciorului constantă. Tehnologia FIX COUNTER încorporată în talon asigură mai multă stabilitate pe suprafețele neregulate, asigurând mai multă protecție și comoditate pentru picior.

Branțurile din EVA preformat, adaptate la forma piciorului, oferă comoditate. Lamelele din EVA natural, mulate pe calapod, contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor. Acestea sunt cusute de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, prin care se evită cusăturile care ies în evidență și se mențin liniile rotunjite ale piciorului, asigurând greutate redusă și comoditate.
Striațiile din față sunt dispuse astfel încât să ofere o priză optimă la urcare, iar cele din spate oferă priză la coborâre.
Include tehnologia DURABILITY, care întârzie uzura și prelungește viața utilă a încălțămintei.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

R.STORM VIPER MEN 2009

70.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

T.SLAM MEN 2002 ALB WORLD PADEL TOUR

90.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR

T.SLAM BĂRBAȚI 2006 ROȘU-ROYAL CLAY

80.01 EUR
Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.