Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.TREK LADY 701 NEGRU-FUCSIA -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model de trail running pentru antrenamente pe teren de dificultate medie.
Partea superioară a pantofului este fabricată din nylon transpirabil și rezistent cu micro-PU în partea centrală, fiind ranforsată cu plasă pentru protejarea nylonului. Vârful prezintă protecție din TPU sudat pentru a rezista la lovituri (sistemul PROTECTION). Partea superioară dispune de sistem de ventilare VTS care lasă aerul să treacă, menținând constantă temperatura piciorului. Tehnologia FIX COUNTER încorporată în talon asigură mai multă stabilitate pe suprafețele neregulate, mai multă protecție și comoditate pentru picior. Partea superioară este protejată prin intermediul unei plase, pentru a se evita intrarea corpurilor străine în încălțăminte. Limba cu sistem LACE POCKET este prevăzută cu un buzunar pentru păstrarea șireturilor, evitându-se astfel agățarea acestora.
Branțurile din EVA preformat, adaptate la forma piciorului, oferă comoditate. Lamelele din EVA natural, mulate pe calapod, contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor. Acestea sunt cusute de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, prin care se evită cusăturile care ies în evidență și se mențin liniile rotunjite ale piciorului, asigurând greutate redusă și comoditate.
Talpa intermediară este din phylon cu duritate medie pentru a rezista la abraziunea exercitată de elementele externe.
Talpă din cauciuc de înaltă rezistență, cu tehnologia DURABILITY, care întârzie uzura și prelungește viața utilă a încălțămintei. Striațiile din față sunt dispuse astfel încât să ofere o priză optimă la urcare, iar cele din spate oferă priză la coborâre.

Produse similare


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.