Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.TREK BĂRBAȚI 2003 BLEUMARIN-NEGRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

modelul Trek este adresat alerătorilor de maraton .Talpa est euna dintre principalele preocupări ale atleților de maraton.Principalul element de tracțiune este desenul cu crampoane diferite în zona centrală și laterală, depinzând de prestările ce cerem pentru fiecare parte.Crampoanele laterale, ce încercuies talpa, sunt bidirecționale și orientate să urmeze liniile de flexiune a pantofului.Crampoanele centrale, sunt în formă de con,evitînd leziuni ale articulațiilor.La laba piciorului , sunt crampoane în formă liniară.Astfel, niciuna dintre părțile sale se potrivește caracteristicii de tracțiune, în timp ce pielea este în contact cu suprafața.Compoziția din cauciuc de înaltă calitate, care a suportat diferite cicluri de abraziune pentru a comproba rezistența ei.Upperu-ul este fabricat din plasă și nailon.Efortul se formează la vârf din microfibră rezistentă și sistemul PRESSURE CONTROL implementând serviciul tehnic.Este vorba de disponibilitatea liniilor de microfibra foare ușoară și fleibilă cusute peste upper ce pornește de la cordon la talpa intermediară.Efectul este ajustarea upperul la forma piciorului perfecte pentru a stabilii cordoanele.

Produse similare

TK.OLIMPO 2015 VERDE-PORTOCALIU

110.00 EUR

TK.SHOCK BĂRBAȚI 2033 BLEUMARIN AISLATEX

60.00 EUR

Cel mai văzut


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.