Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.SIMA MEN 703 BLEUMARIN -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+ /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2019.svgProtection

Modelul cel mai rapid și mai ușor al mărcii Joma pentru trail. Indicat pentru terenuri cu dificultate scăzută, cum sunt potecile.
Greutate: 295 g DROP: 8
Partea superioară este fabricată din TPU sudat rezistent, care include o plasă transpirabilă, care o face mai ușoară. Model fabricat cu tehnologia JOMA SPORTECH, sistem cu cauciuc injectat, prin care se evită cusăturile și alte materiale rigide, creând o structură mai comodă, cu capacitate de flexare mai mare și potrivire mai bună la forma piciorului. Vârf cu sistem PROTECTION din TPU sudat pentru a rezista la lovituri. Partea superioară dispune de sistem de ventilare VTS care lasă aerul să treacă, menținând constantă temperatura piciorului. Tehnologia FIX COUNTER încorporată în talon asigură mai multă stabilitate pe suprafețele neregulate, mai multă protecție și comoditate pentru picior.
Branțuri din EVA+ preformat care se adaptează perfect la forma piciorului. Lamelele sunt fabricate din EVA natural cusut de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, astfel încât elementele au cusături plane, care nu ies în evidență, menținându-se liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa intermediară este alcătuită dintr-o piesă unică de phylon pentru amortizare, alergare mai rapidă și comoditate sporită.
Talpă fabricată din cauciuc foarte rezistent, cu tehnologia DURABILITY, care întârzie uzura și prelungește viața utilă a încălțămintei. Striațiile din față sunt dispuse astfel încât să ofere o priză optimă la urcare, iar cele din spate oferă priză la coborâre. Striațiile au o lungime mai mică la restul pantofilor sport de trail Joma pentru masă redusă și sunt înclinate pentru îmbunătățirea prizei.

Produse similare

TK.SHOCK BĂRBAȚI 2033 BLEUMARIN AISLATEX

60.00 EUR

TK.TREK BĂRBAȚI 2024 MARO

60.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.