Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.SIMA BĂRBAȚI 903 BLEUMARINO-TURQUEZ -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Cel mai rapid și mai ușor model de traseu al lui Joma. Potrivit pentru terenuri cu dificultăți reduse, cum ar fi trasee.
Greutate: 294 g DROP: 8
Croiul este realizat din TPU lipit rezistent, care include o plasă respirabilă care oferă o lejeritate suplimentară. Fabricat cu tehnologia JOMA SPORTECH, un sistem de cauciuc injectat care evită cusăturile și alte materiale rigide, creând o structură mai confortabilă, cu o capacitate flexibilă mai mare și mai potrivită la picior. Vârful are un sistem TPU PROTECTION lipit pentru a rezista la socuri. Croiul include un sistem de ventilație VTS care permite trecerea aerului, menținând temperatura constantă a piciorului. Tehnologia FIX COUNTER care este încorporată în călcâi oferă încălțămintei o stabilitate mai mare pe suprafețe neuniforme și pentru un plus de protecție și confort la picior.
Branțul EVA + preformată care se potrivește perfect la forma piciorului. Palmă naturală EVA cusută pe croi cu ajutorul sistemului GLOVE SYSTEM prin care ambele piese sunt cusute plate și fără cusături proeminente, care menține liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa intermediară compusă dintr-o singură bucată de filon la perna , aleargă mai repede și oferă un confort mai mare.
Talpă din cauciuc foarte rezistent, cu tehnologie DURABILITATE, care întârzie uzura și prelungește durata de viață a pantofului. Desenarea crampoanelor față pentru prinderea în urcare și desenul posterior pentru prinderea la coborâre. Crampoanele sunt mai scurte decât restul pantofilor Joma pentru a oferi o mai mare ușurință și pantele pentru a îmbunătăți aderența.

Produse similare

TK.SIERRA 921 NEGRU

96.00 EUR67.20 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.