Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.SIMA BĂRBAȚI 2001 NEGRU-ROȘU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Modelul mai rapid și lejer de Joma de treren.Indicat pentru terenuri cu dificultate redusă , de exemplu poteci.
Greutate:295 gr DROP:8
Croiul este fabricat din TPU sudat rezistent care include o plasă transpirabilă care aportă un plus de lejeritate.Confecționat cu tehnologia JOMA SPORTECH , un sistem de cauciuc injectat cre evită cusăturile și alte materiale rigide, creând o structură mai comodă, cu o mai mare capacitate de flexiune și mai mare ajustare a piciorului.Vârful cu sistem PROTECTION de TPU sudat pentru a rezista la lovituri.Acest croi incorporează un sistem de ventilare VTS care permite intratea și ieșirea aerului, menținând temperatura constantă a piciorului.La tehnologia FIX COUNTER care se incorporează la călcâi aportă pantofului o mai mare stabilitate la suprafețele iregulare, și pentru o mai mare protecție și comoditate a piciorului.
Branțul de EVA premodelată care se ajustează la perfecțiune la forma piciorului.Palma este de EVA natural cusută la croi prin intermediul sistemului GLOVE SYSTEM prin ambele piese care sunt cusute în mod plan și fără cusături ieșite,care mențin liniile rotunde ale piciorului.
Tapla intermediară compusă dintr-o piesă de filon pentru a amortiza, alerga mai repede și aportă mai mare comoditate.
Talpa confecționată din cauciuc foarte rezistent cu tehnologia DURABILITY , care întârzie uzura și prelungește viața utilă a pantofului.Desen cu crampoane pentru prinderea în urcare și desen pe spate pentru prindere la coborâre.Crampoanele au o lungime mai mică decât pantofii de traseu de Joma pentru a aporta o mai mare lejeritate și inclinate pentru o mai bună prindere.

Produse similare

Cel mai văzut


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.