Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.SIERRA MEN 803 BLEUMARIN -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Pantof de mare concurență traseu pregătit pentru terenuri de dificultate medie-mare, pe piste cu o mulțime de stâncă, piatră și terenuri solicitante. Proiectat pentru persoanele cu greutate medie-mare.
Shoe cu DROP 10. Greutate 338 GRS.
Tăietura de pantof este confectionata din nailon respirabil și durabil în partea centrală, armat cu grila pentru a proteja nailon. Toe încorporează protecție TPU sudate pentru a rezista la șoc, sistem de protecție. Tăietura încorporează sistemul de ventilație VTS care permite trecerea aerului prin menținerea temperaturii constante a piciorului. Tehnologia FIX COUNTER, care este încorporată în toc dă pantof mai mare stabilitate pe suprafețe denivelate, precum și pentru o mai mare protecție și confort la picior.
Tăietura este protejată de o plasă pentru a preveni pătrunderea elementelor exterioare în pantof.
de pre-turnate Eva branţ ajustate la picior Ultima pentru confort. Palmier naturale EVA pentru a se potrivi piciorul pentru a contribui la amortioning prin absorbind impactul benzii de rulare. Acesta este cusut la tăiere folosind tehnologia GLOVE sistem care previne cusături proeminente prin păstrarea liniilor rotunjite ale piciorului, oferind astfel o mai mare luminozitate și confort.
Midsole compus din două bucăți de fitlon, un lipit de tăiat ușor greu de a avea unele amortizare (nu este nevoie de amortizare, ca teren teren oferă amortizare pe banda de rulare), dar fără a pierde stabilitatea și o altă bucată mai greu spate, care previne deformarea bucata fitlon de amortizare.
Încorporează o parte din PVC greu în zona din față pentru a proteja de impact împotriva pietre.
Talpă din cauciuc cu tehnologie de înaltă rezistență și durabilitate, care întârzie uzura și extinde durata de viață a pantofului. Cu desen frontal pentru prindere și desen spate pentru prindere în jos.

Produse similare

TK.SHOCK BĂRBAȚI 2033 BLEUMARIN AISLATEX

60.00 EUR

TK.TREK BĂRBAȚI 2024 MARO

60.00 EUR

Cel mai văzut


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.