Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.SIERRA BĂRBAȚI 2020 VIȘINIU-CORAL -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Pantof de traseu de competiții înalte pregătite pentru terenuri cu dificultate înaltă , cu multe roci, pietre și teren exigent.Gândit pentru persoane de greutate medie-înaltă.
Pantof cu DROP 10.Greutate 262 gr.
Croiul pantofului este fabricat din nailon transpirabil și micro-piele de antilopă pe toată partea centrală, întărind cu plasă pentru a proteja nailonul.Vârful are protecție de TPU sudată pentru a rezista la lovituri, sistem de PROTECTION.Croiul are sistem de ventilare VTS care lasă să patrundă aerul , menținând temperatura constantă a piciorului.Tehnologia FIX COUTURE care se încorporează la călcâi aportă pantofului o stabilitate mai mare, pe suprafețele iregulare, și pentru o protecție și comoditate mai mare a piciorului.
Croiul este protejat de o plasă cu scopul de a evita intrarea elementelor exetrne.Limba cu sistem LACE POKET, un buzunar pentru cordon, pentru a evită agățarea.
Branțul de EVA premodelată ajustată la forma piciorului care aportă comoditate.Palma de EVA natural ajustata la forma piciorului pentru a contribui la amortizarea pasului.Este cusută de croi cu tehnologia GLOVE SYSTEM care evită cusăturile iesite menținând liniile rotunde ale piciorului, aportând în acest fel o lejeritate și o comoditate mai mare.
Talpa intermediară este compusă din două piese de filon, una lipită de tăietura lejer dură pentru a avea un pic de amortizare (nu necesită amortizare, deoarece terenul de câmp aportă amortizare cu fieacre pas) dar fără a pierde stabilitatea și o altă piesă mai dură care evită deformarea piesei de filon care amortizează.
Are o piesă de PVC dură în zona din față pentru a proteja impactul împotriva pietrelor.
Talpa de cauciuc cu rezistență mare și cu tehnologia DURABILITY, care întârzie uzura și prelungește perioada utilă de viață a pantofului.Are crampoane pe față pentru o prindere mai mare și crampoane pe spate pentru a evita alunecarea.

Produse similare

Cel mai văzut


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.