Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.OLIMPO 715NEGRU-VERDE -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2017.svgLace Pocket /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+

Design modern, în ton cu ultimele tendințe. Pantofii sport Olimpo sunt recomandați alergătorilor exigenți. Sunt pantofi foarte rezistenți, indicați pentru competițiile de trail. Pentru orice tip de teren.
Partea superioară este fabricată din nylon transpirabil, fără cusături, cu detalii reflectorizante pentru alergare în condiții de siguranță în zone cu vizibilitate redusă. Vârful este ranforsat cu TPU sudat în relief. Include sistemul de ventilație VTS, care permite trecerea aerului, menținând temperatura piciorului constantă. Tehnologia FIX COUNTER încorporată în talon asigură mai multă stabilitate pe suprafețele neregulate, mai multă protecție și comoditate pentru picior. Îmbinarea cu talpa este realizată prin intermediul sistemului 360, care facilitează distribuția naturală a greutății în timpul alergării. Model fabricat cu tehnologia JOMA SPORTECH, sistem cu cauciuc injectat, prin care se evită cusăturile și alte materiale rigide, creând o structură mai comodă, cu capacitate de flexare mai mare și potrivire mai bună la forma piciorului. Este protejat cu plasă, pentru a preveni intrarea corpurilor străine în încălțăminte prin zona cu ochiuri pentru șiret. Limba cu sistem LACE POCKET este prevăzută cu un buzunar pentru păstrarea șireturilor, evitându-se astfel agățarea acestora.
Branțurile din EVA preformat, adaptate la forma piciorului, oferă comoditate. Lamelele din EVA natural, mulate pe calapod, contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor. Acestea sunt cusute de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, prin care se evită cusăturile care ies în evidență și se mențin liniile rotunjite ale piciorului, asigurând greutate redusă și comoditate.
Divizată în două părți: partea superioară este realizată din EVA pentru amortizare și alergate mai comodă, iar partea inferioară include noua talpă REBOUND, care oferă forța de ricoșare necesară pentru îmbunătățirea performanțelor de alergare și pentru scăderea efortului depus de sportiv. Un material mai ușor și elastic care sporește comoditatea, rezistența, amortizarea, viteza și adaptabilitatea încălțămintei.
Talpa este fabricată din cauciuc cu striații în față pentru priză optimă la urcare și striații în spate pentru priză la coborâre. Striațiile ies în evidență în lateralele încălțămintei pentru sporirea prizei și a protecției.
Talonul are un design special, fiind o parte foarte expusă a tălpii. Forma acestuia favorizează priza, la fel ca în cazul vârfului tălpii. Încorporează o placă pentru evitarea torsiunii și a penetrării pietrelor sau a altor elemente.
Include tehnologia DURABILITY, care întârzie uzura și prelungește viața utilă a încălțămintei. Model prevăzut cu tehnologia STABILIS integrată în zona boltei plantare, pentru reducerea mișcărilor talonului și bombeului, evitând astfel flexarea și răsucirea, și oferind mai multă stabilitate.

Produse similare

TK.TREK BĂRBAȚI 2024 MARO

60.00 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.