Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TACTIL JR 704 ALBASTRU REGAL INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Ghete de fotbal cu design clasic, realizate din materiale rezistente, potrivite pentru orice activitate.
Partea superioară este fabricată din Fibertec de calitate superioară, cu nylon în interior, care asigură rezistență sporită. Designul este diferit de contrafortul clasic, deoarece în zona pintenului există spațiu liber pentru evitarea rosăturilor.
Branțurile din EVA neted se adaptează mai bine la forma piciorului. Lamelele sunt din Texon și PVC până în zona centrală, pentru a menține fermă structura crampoanelor.
Talpă fabricată din cauciuc de calitate superioară foarte rezistent, cu tehnologia DURABILITY, care întârzie uzura și prelungește viața utilă a încălțămintei.

Produse similare

Nou

TOP FLEX JR 2052 R.F.E.F INDOOR

-

TOP FLEX JR 2011

32.00 EUR

TOP FLEX JR 2011 LNFS FLUOR

35.01 EUR

CHAMPIONSHIP JR 2033 BLEUMARIN VELCRO INDOOR

32.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.