Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.SLAM MEN 908 PORTOCALIU-NEGRU CLAY -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Încălțăminte specifică pentru padel care se caracterizează printr-o excelentă stabilitate și o rezistență la uzură.
Tăietura pantofului este confecționată din nailon personalizat și TPU sudată pentru a elimina rezistență și cusaturi.Conține piese de protecție la vârf pentru a întări cu rezistență la abreziune.Are VTS , care este un sistem de ventilare care menține temperatura piciorului constantă.
Branțul este confecționat din EVA premoddelată pentru a ajusta forma piciorului.Palmaeste de EVA natural 2mm cusută la tăietură.
Talpa intermediară este realizată cu dublă densitate de filon, partea superioară este de o fermitate mai mare (shore 50) pentru a aporta stabilitate și cea inferioară este realizată cu noua tehnologie Rebound 2.0.
Talpa este de cauciuc de abraziune DIN-40 foarte rezistentă.


Produse similare

T.PRO ROLAND 2015 VERDE-ALB CLAY

95.01 EUR

T.PRO ROLAND 2015 VERDE-ALB ALL COURT

95.01 EUR
Nou

T.SLAM MEN 2002 ALB WORLD PADEL TOUR

90.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

T.SLAM MEN 2002 ALB WORLD PADEL TOUR

90.00 EUR

T.SLAM BĂRBAȚI 2006 ROȘU-ROYAL CLAY

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.