Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.SLAM MEN 611 FLUORESCENT -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Pantof sport destinat competițiilor de nivel înalt, caracterizat prin stabilitate excelentă și rezistență mare la uzură. În plus, dispune de noul sistem SOCK SYSTEM, care permite piciorului să se potrivească perfect în gheată, pentru mișcări mai naturale, conferind senzația de picior desculț. Acest model este creat pentru pistă, pământ și teren de padel.
Partea superioară este fabricată din nylon cu inserții din TPU pentru protejarea și stabilizarea încălțămintei, asigurând o ventilare mai bună și mai multă flexibilitate. Include o întăritură în vârf și inserții RUBBER TECH în partea superioară, care protejează piciorul și contribuie la reducerea greutății.
Pentru mai multă protecție, rezistență și comoditate, s-a adăugat sistemul FIX COUNTER, un nou calapod cu forme mai ergonomice.
Atât lamelele, cât și branțurile, includ tehnologia EVA+ natural, pentru adaptare la forma piciorului, contribuind la amortizare și absorbind impactul cu solul.
Talpa de cauciuc, foarte rezistentă, utilizează sistemul STABILIS, cu două elemente din TPU situate în talpa intermediară, de jur împrejur, pentru a menține piciorul ferm în timpul mișcărilor laterale specifice acestui sport. Acestea reduc mișcarea talonului și a bombeului, evitând flexarea și răsucirea și oferind mai multă stabilitate.

 

Produse similare

T.PRO ROLAND 2015 VERDE-ALB CLAY

95.00 EUR

T.PRO ROLAND 2015 VERDE-ALB ALL COURT

95.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.