Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.SLAM BĂRBAȚI 2006 ROȘU-ROYAL CLAY -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Încălțăminte destinată pentru competițiile înalte care se caracterizează printr-o excelentă stabilitate și o mare rezistență la uzură.În plus, este dotată cu noul Sock System care permite piciorului să se modeleze perfect pe pantof.Acest model este confecționat pentru pistă, teren și padel.
Croiul este confecționat din nailon cu inserții din TPU penru a proteja și stabiliza pantoful,de asemene aportă mai mare ventilare și mai multă felxibilitate.Întăritor din microfibră la vârf și spumă pentru a augmenta prinderea, protejarea și comoditatea pe călcâi prin sistemul FIX COUNTER.Incorporează sistemul 360 care îmbunătățește uniunea dintre talpă și croi, facilitând distribuirea naturală a greutății în pășire.
Branțul este de EVA termoconformată pentru a îmbunătăți forma piciorului. Glengul de EVA natural cusut de croi prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM prin care ambele piese sunt cusute în mod plan și fără cusături ieșite, ceea ce menține liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa intermediară realizată din două piese de filon.Comod, lejer și cu rezistență la uzură.Incorporează sistem STABILIS care este o piesă de TPU situată în partea mai strâmtă a talpei pentru a evita rotiri inadecvate între partea din spate și partea din față a piciorului,obținând așa o mai mare stabilitate, menținând firm pasul în mișcările laterale.
Talpa de cauciuc , incorporată cu sistem DURABILITY care le aportă o mai mare rezistență, întârzie uzura prin abraziune și prelungește viața utilă a pantofului.Confecționată cu tehnologia REBOUND care permite un impuls mai mare și mai rapid,datorită creșterii de rebote.Un pas mai eficient și mai energic care va produce evoluționarea ritmului.

 


Produse similare

BERMUDA MASTER BLEUMARIN INCHIS

19.80 EUR
Nou

C.ZEN MEN 2003

36.00 EUR

TRICOU BRAMA CLASSIC ALB M/L

31.50 EUR

BERMUDE DRIVE ALBE

15.00 EUR

BERMUDE DRIVE ALBASTRU REGAL

15.00 EUR

BERMUDE MASTER ALBE

19.80 EUR

BERMUDE DRIVE ROȘU

15.00 EUR

BERMUDE MIAMI ROȘII

15.00 EUR

BERMUDE MIAMI ALBE

15.00 EUR

BERMUDE MIAMI ALBASTRU REGAL

15.00 EUR

BERMUDE DRIVE BLEUMARIN

15.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

T.SLAM MEN 2002 ALB WORLD PADEL TOUR

90.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.