Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.SET MEN 904 ROYAL-MARIN ALL COURT -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+ /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2019.svgProtection /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2020.svgRotation

Adidasi de antrenament mediu pentru jucătorii cu greutate medie, care au nevoie de multă stabilitate la pășire.
Mico din PU și nailon, cu un desen care permite transpirația în toate zonele. Întăririile de cauciuc în interiorul zonei metatarsiene pentru a proteja pantoful de frecare și microfibră față pentru a rezista la fricțiunea față.
Brabțul este din EVA termoformată pentru a se potrivi cu formele piciorului. Palma este de 2 mm EVA cusută la tăietură. Talpa intermediară este confecționată cu un sistem Full Dual Pulsor format din dublu filon în diferite densități care adaugă amortizare. Are un Sistem Stabilis: piesă de TPU care stabilizează pașii și previne rotirile inadecvate.
Talpa este din cauciuc de abraziune DIN-40 foarte rezistent.

Produse similare

Nou

T.SLAM MEN 2002 ALB WORLD PADEL TOUR

90.00 EUR

T.ACE PRO 2012 VERDE CLAY

120.00 EUR

T.ACE PRO 2012 VERDE ALL COURT

120.00 EUR

T.ACE PRO LADY 907 CORAL ALL COURT

132.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

T.SLAM MEN 2002 ALB WORLD PADEL TOUR

90.00 EUR

T.SLAM BĂRBAȚI 2006 ROȘU-ROYAL CLAY

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.